Streekarchief Langstraat Heusden Altena heeft ernaar gestreefd de wettelijke bepalingen met betrekking tot het auteurs- en portretrecht op beeldmateriaal te respecteren.

Het Streekarchief probeert de rechthebbenden van beeldmateriaal zoveel mogelijk te achterhalen, maar in sommige gevallen lukt dit niet. Mocht u beeldmateriaal zien waarvan u weet bij wie de rechten berusten of heeft u bezwaar tegen het publiceren hiervan op deze website, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor gebruik van niet-auteursrechtelijk beschermd beeldmateriaal is geen toestemming vereist. Wanneer het beeldmateriaal wel auteursrechtelijk beschermd is, is het noodzakelijk om bij publicatie in welke vorm dan ook toestemming te vragen aan de rechthebbende. Deze staat vermeld bij de detailgegevens van het beeld bij 'Auteursrecht'. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker hier zorgvuldig mee om te gaan. Misbruik is strafbaar. Mocht u vragen hebben over het gebruik van beeldmateriaal neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het Streekarchief stelt het op prijs om bij publicatie in drukwerk een bewijsexemplaar te mogen ontvangen.