De afgelopen periode hebben onze studiezaalmedewerkers vanwege de sluiting van de studiezaal alle vragen en informatieverzoeken telefonisch en digitaal behandeld. Vele e-mails zijn verzonden en vele bouwdossiers zijn op aanvraag gescand. Deze digitale dienstverlening wordt de komende periode voortgezet. Daarnaast is het vanaf 25 mei weer mogelijk om op afspraak onze studiezaal te bezoeken.

Om een bezoek aan de studiezaal zo veilig mogelijk te laten verlopen voor bezoekers en medewerkers zijn er verschillende maatregelen genomen. Vandaar dat er slechts een beperkt aantal bezoekers per dag op afspraak langs kan komen.

Wilt u bepaalde archiefstukken bekijken of onderzoek doen? Neem dan contact op met onze studiezaalmedewerkers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij informeren u over de mogelijkheden om uw verzoek digitaal af te handelen of maken met u een afspraak voor een bezoek aan de studiezaal. Meer informatie en richtlijnen zijn hier te vinden.

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen. Zowel digitaal als op de studiezaal.