Uw zoekacties: Memorie Contineerende de Lijsten van Eetbaare Waaren, Dranke...

Bibliotheek

 

Gericht op de historie van het werkgebied, beheert Streekarchief Langstraat Heusden Altena een uitgebreide bibliotheek, die bijna 15.000 titels van boeken en tijdschriftartikelen omvat.

 

Hoe zoekt u in de Bibliotheek?

 

Klik op de zoekbalk, bekijk eventueel eerst de Zoektips linksonder in het zoekscherm en tik vervolgens uw zoekterm(en) in. Klik vervolgens op ‘zoek’. De beschrijvingen waar de zoekterm in voorkomt verschijnen in beeld.

In de linker kolom staan filters waarmee u de zoekresultaten verder kunt verfijnen, bijvoorbeeld op plaatsnaam.

 

Een boek of tijdschrift inzien?

 

Rechtsboven de beschrijving van het boek, tijdschrift of artikel is een aantal icoontjes zichtbaar. Het meest rechtse icoon (Aanvragen) kunt u gebruiken wanneer u het in de studiezaal wilt komen bekijken. Een instructie hoe dit online aanvragen werkt, vindt u hier.

De boeken en tijdschriften in onze bibliotheek worden niet uitgeleend.

beacon
 
 
Boek
OD1527 Memorie Contineerende de Lijsten van Eetbaare Waaren, Dranken, Wolle en Linnen Klederen en verdere noodzakelykheden, in 2 REYZEN uyt de Giften en eenige Liefdadigen, binnen de Stad Haarlem verzorgt, in den Jaare 1741, om aan de meest noodlydenden in de geinundeerde Landen van Altena en Heusden, Zoo verre dezelve zoud en kunnen strekken, gedistribueert te worden: mitsgaders de manier van de Uytdeeling, alsmede de eenige confideratien omtrent het geen met d'uyterste vrugt en nuttigheyd tot bystand van die Ongelukkigen verder zoude kunnen worden aangewend
Titel:
Memorie Contineerende de Lijsten van Eetbaare Waaren, Dranken, Wolle en Linnen Klederen en verdere noodzakelykheden, in 2 REYZEN uyt de Giften en eenige Liefdadigen, binnen de Stad Haarlem verzorgt, in den Jaare 1741, om aan de meest noodlydenden in de geinundeerde Landen van Altena en Heusden, Zoo verre dezelve zoud en kunnen strekken, gedistribueert te worden: mitsgaders de manier van de Uytdeeling, alsmede de eenige confideratien omtrent het geen met d'uyterste vrugt en nuttigheyd tot bystand van die Ongelukkigen verder zoude kunnen worden aangewend
Plaats van uitgave:
Haarlem
Signatuur:
OD1527
Uitgever:
Jan Bosch, Boek- en Papierverkooper
Jaar:
1741
Geografische namen: