Uw zoekacties: Archeologie in Tilburg en omgeving, 1980 - 1982

Bibliotheek

 

Gericht op de historie van het werkgebied, beheert Streekarchief Langstraat Heusden Altena een uitgebreide bibliotheek, die bijna 15.000 titels van boeken en tijdschriftartikelen omvat.

 

Hoe zoekt u in de Bibliotheek?

 

Klik op de zoekbalk, bekijk eventueel eerst de Zoektips linksonder in het zoekscherm en tik vervolgens uw zoekterm(en) in. Klik vervolgens op ‘zoek’. De beschrijvingen waar de zoekterm in voorkomt verschijnen in beeld.

In de linker kolom staan filters waarmee u de zoekresultaten verder kunt verfijnen, bijvoorbeeld op plaatsnaam.

 

Een boek of tijdschrift inzien?

 

Rechtsboven de beschrijving van het boek, tijdschrift of artikel is een aantal icoontjes zichtbaar. Het meest rechtse icoon (Aanvragen) kunt u gebruiken wanneer u het in de studiezaal wilt komen bekijken. Een instructie hoe dit online aanvragen werkt, vindt u hier.

De boeken en tijdschriften in onze bibliotheek worden niet uitgeleend.

beacon
 
 
Boek
112 Archeologie in Tilburg en omgeving, 1980 - 1982
Titel:
Archeologie in Tilburg en omgeving, 1980 - 1982
Plaats van uitgave:
Tilburg
Signatuur:
112
Uitgever:
afdeling Archeologie Archiefdienstdienst Tilburg
Jaar:
1983
Inhoud:
Jaarverslag van het Oudheidkundig Centrum De Oliemeulen over de periode 1980-1983. Hierbij o.m een beschrijving van de opgravingen en onderzoeking naar de Kloosterwerf te Waalwijk. Daarnaast ook het kasteel van de heren van Tilburg en Goirle, huizen op de Heuvelring, de Oerlesestraat en Molenstraat, akkercomplex Reitse Hoevestraat, stuifzandgebied het Lepelare Zand te Tilburg en naar waterputten onder de Varkensmarkt in Hilvarenbeek, fundering en uitbraak sleuven bij het Kasteel te Dongen, huizen in de Kerkstraat en Willekesdreef te Diessen, munten aan de Akkerweg in Berkel Enschot en grafheuvels op de Rechte Heide te Goirle.
Trefwoorden:
Geografische namen: