Uw zoekacties: Donkersloot, H., Hendrick Donckersloot. Hoogdijkheemraad van...

Bibliotheek

 

Gericht op de historie van het werkgebied, beheert Streekarchief Langstraat Heusden Altena een uitgebreide bibliotheek, die bijna 15.000 titels van boeken en tijdschriftartikelen omvat.

 

Hoe zoekt u in de Bibliotheek?

 

Klik op de zoekbalk, bekijk eventueel eerst de Zoektips linksonder in het zoekscherm en tik vervolgens uw zoekterm(en) in. Klik vervolgens op ‘zoek’. De beschrijvingen waar de zoekterm in voorkomt verschijnen in beeld.

In de linker kolom staan filters waarmee u de zoekresultaten verder kunt verfijnen, bijvoorbeeld op plaatsnaam.

 

Een boek of tijdschrift inzien?

 

Rechtsboven de beschrijving van het boek, tijdschrift of artikel is een aantal icoontjes zichtbaar. Het meest rechtse icoon (Aanvragen) kunt u gebruiken wanneer u het in de studiezaal wilt komen bekijken. Een instructie hoe dit online aanvragen werkt, vindt u hier.

De boeken en tijdschriften in onze bibliotheek worden niet uitgeleend.

beacon
 
 
Boek
DEP046 Donkersloot, H., Hendrick Donckersloot. Hoogdijkheemraad van 't oude Land van Heusden van Altena. Heemraad en waarsman van den banne van Uitwijk. Schepen der heerlijkheid Uitwijk en kerkmeester van Uitwijk en Waardhuizen ± 1635 - 1703
Auteur:
Donkersloot, H.
Titel:
Hendrick Donckersloot. Hoogdijkheemraad van 't oude Land van Heusden van Altena. Heemraad en waarsman van den banne van Uitwijk. Schepen der heerlijkheid Uitwijk en kerkmeester van Uitwijk en Waardhuizen ± 1635 - 1703
Signatuur:
DEP046
Ondertitel:
Een levensschets door Hendrik Donkersloot
Plaats van uitgave:
Rotterdam
Uitgever:
C. Hartog Jr.
Jaar:
1938
Trefwoorden:
Geografische namen: