Uw zoekacties: Kaarten en tekeningen

Kaarten en tekeningen

 

- Topografische kaarten

- Kadastrale kaarten

- Tekeningen; bv. plattegronden, ontwerpen/tekeningen van gebouwen, diploma’s

- Affiches

- Prenten

- Beschrijvingen van (series) niet gedigitaliseerde foto’s

 

Hoe doorzoekt u de collectie?

 

Klik op de zoekbalk, bekijk eventueel eerst de ‘Zoektips’ linksonder in het zoekscherm en tik vervolgens uw zoekterm(en) in. Klik vervolgens op ‘zoek’. De beschrijvingen waar de zoekterm in voorkomt, verschijnen in beeld.

In de linker kolom staan filters waarmee u de zoekresultaten verder kunt verfijnen, bijvoorbeeld op plaats.

 

Gedigitaliseerde kaarten en tekeningen

 

Wilt u in één oogopslag kunnen bekijken welke onderdelen van deze collectie gedigitaliseerd zijn? Gebruik dan het filter ‘Bestanden’ aan de linkerzijde en klik op ‘Met bestand(en)’.

 

Een kaart of tekening inzien?

 

Rechtsboven de beschrijving is een aantal icoontjes zichtbaar. Het meest rechtse icoon (Aanvragen) kunt u gebruiken wanneer u de betreffende kaart of tekening in de studiezaal wilt komen bekijken. Een instructie hoe dit online aanvragen werkt, vindt u hier.

 

beacon
4  zoekresultaten
sorteren op:
 
 
 
 
Beschrijving van de series en archiefbestanddelen
27. Rijswijk
Kaart
RYS004 Sectie A, 2e en 3e blad. Aan de noordzijde begrensd door de gemeente Woudrichem, aan de oostzijde door de gemeente Giessen, aan de zuidizijde door de gemeente Almkerk en aan de westzijde onbekend. Aanduidingen: Rijswijkse Polder, Den Eng, z.j.
 
 
 
 
 
Beschrijving van de series en archiefbestanddelen
27. Rijswijk
Kaart
RYS003 Sectie A, 1e blad. Aan de noordzijde begrensd door De YHoogelandse Steeg, aan de oostzijde onbekend, aan de zuidzijde door de gemeente Almkerk en de westzijde onbekend. Aanduidingen: De Ruigen Hoek, Rijswijkse Polder, De Blaas Bald, z.j.
 
 
 
 
 
Beschrijving van de series en archiefbestanddelen
27. Rijswijk
Kaart
RYS002 Sectie A, 3e blad. Aan de noordzijde begrensd door de Maas, aan de oostzijde door de gemeente Giessen, aan de zuidzijde door sectie A, 2e blad en aan de westzijde door de gemeente Woudrichem. Aanduidingen: de Rijswijkschen Polder, Den Eng, Den Rijswijkschen Waard en Den Manhuis Waard, [1967]
 
 
 
 
 
Beschrijving van de series en archiefbestanddelen
27. Rijswijk
Kaart
RYS001 Sectie A, 3e blad. Aan de noordzijde begrensd door de Maas, aan de oostzijde door de gemeente Giessen, aan de zuidzijde door sectie A, 2e blad en aan de westzijde door de gemeente Woudrichem. Aanduidingen: de Rijswijkschen Polder, Den Eng, Den Rijswijkschen Waard en Den Manhuis Waard, [1893]