Uw zoekacties: Bibliotheek

Bibliotheek

 

Gericht op de historie van het werkgebied, beheert Streekarchief Langstraat Heusden Altena een uitgebreide bibliotheek, die bijna 15.000 titels van boeken en tijdschriftartikelen omvat.

 

Hoe zoekt u in de Bibliotheek?

 

Klik op de zoekbalk, bekijk eventueel eerst de Zoektips linksonder in het zoekscherm en tik vervolgens uw zoekterm(en) in. Klik vervolgens op ‘zoek’. De beschrijvingen waar de zoekterm in voorkomt verschijnen in beeld.

In de linker kolom staan filters waarmee u de zoekresultaten verder kunt verfijnen, bijvoorbeeld op plaatsnaam.

 

Een boek of tijdschrift inzien?

 

Rechtsboven de beschrijving van het boek, tijdschrift of artikel is een aantal icoontjes zichtbaar. Het meest rechtse icoon (Aanvragen) kunt u gebruiken wanneer u het in de studiezaal wilt komen bekijken. Een instructie hoe dit online aanvragen werkt, vindt u hier.

De boeken en tijdschriften in onze bibliotheek worden niet uitgeleend.

beacon
2 boeken en tijdschriften
sorteren op:
 
 
 
 
Boek
1192 Willebois, P.I. de, Pleitrede in zake der brandstichting te Sprang voor den derden beschuldigde Wilhelmus Schampers, ter zitting van het provinciaal Geregtshof van poord-Braband, op den 26 junij 1840, ambtshalve, gehouden door Mr. P. J. de Willebois Dr., practiserend Advocaat, te 's-Hertogenbosch
Auteur:
Willebois, P.I. de
Titel:
Pleitrede in zake der brandstichting te Sprang voor den derden beschuldigde Wilhelmus Schampers, ter zitting van het provinciaal Geregtshof van poord-Braband, op den 26 junij 1840, ambtshalve, gehouden door Mr. P. J. de Willebois Dr., practiserend Advocaat, te 's-Hertogenbosch
Signatuur:
1192
Jaar:
1840
Trefwoorden:
Geografische namen:
 
 
 
 
 
Artikel
Spijkerhof, J. van, Dienders en heydens
Auteur:
Spijkerhof, J. van
Titel:
Dienders en heydens
Inhoud:
Periode Bataafse republiek, 1795-1806, in de Zes Zuidhollandse Dorpen.
Paginering:
92-94
Trefwoorden:
Geografische namen: