Uw zoekacties: Drunen, Kennedystraat 1; Drunen, Kennedystraat 3; Drunen, Ke...

Bouw- en milieuvergunningen

Hier vindt u informatie over woningen/bedrijven in de gemeenten Altena, Heusden of Waalwijk.

Van welke plaatsen en periode de bouwdossiers bij het Streekarchief aanwezig zijn uit deze gemeenten is te vinden in het Overzicht beschikbare bouwvergunningen. Zoekt u meer recente informatie dan hierin staat vermeldt, neem dan contact op met uw gemeente.

 

In Bouwtekeningen zijn diverse collecties op adres te doorzoeken. Klik op de zoekbalk, bekijk eventueel eerst de Zoektips linksonder in het zoekscherm en tik vervolgens in het zoekveld ‘Adres’ het gezochte adres (minimaal een straatnaam) in. Klik vervolgens op ‘zoek’. Er verschijnt een tabel met zoekresultaten.

 

Bent u niet zeker van de juiste schrijfwijze van een straatnaam? Zoek altijd op dat deel van de straatnaam dat geen onduidelijkheid op kan roepen met behulp van wildcards. Zie het voorbeeld hieronder:
 

Gezocht adres Zoekterm
Burgemeester (of Burg.) Verwielstraat 3 Waalwijk Verwiel* 3 Waalwijk

 

Heeft uw huisnummer een toevoeging? Schrijf deze aan elkaar, dus 35a.

 

De tabel met uw zoekresultaten kan worden gesorteerd, bijvoorbeeld op datum oplopend of aflopend. In de linker kolom staan filters waarmee u de zoekresultaten verder kunt verfijnen. In het filter ‘Soort’ is bijvoorbeeld te zien welke soorten dossiers over het ingegeven adres beschikbaar zijn. Behalve bouwdossiers/bouwtekeningen kunnen dat zijn:

- milieuvergunningen en de voorloper hiervan, hinderwetvergunningen

- omgevingsvergunningen

- sloopvergunningen

- bodemonderzoeken

- gemeentelijke monumenten

 

Wanneer u op een rij in de tabel met zoekresultaten klikt, verschijnt een meer gedetailleerde beschrijving met rechts ook een aantal icoontjes in beeld. Het meest rechtse icoon (Aanvragen) kunt u gebruiken wanneer u het betreffende stuk in de studiezaal wilt komen bekijken. Een instructie hoe dit online aanvragen werkt, vindt u hier. Is het Aanvraag-icoon niet aanwezig, dan is het betreffende dossier gescand en kunnen de scans via de website worden ingezien en gedownload. Bij het klikken op een zoekresultaat/rij verschijnt dan een filmstrip met de beschikbare scans. Een gescand dossier kan niet in origineel ingezien worden.

beacon
 
 
Beschrijving van de series en archiefbestanddelen
C. Verzorgingstaken en belangenbehartiging
VI. MilieuhygiĆ«ne
b. Hinderwetvergunningen

2701-3041 Hinderwetvergunningen, 1953 - 2000.
Milieuvergunning
2871 Drunen, Kennedystraat 1; Drunen, Kennedystraat 3; Drunen, Kennedystraat 5; Drunen, Kennedystraat 7; Drunen, Kennedystraat 9; Drunen, Kennedystraat 11; Drunen, Kennedystraat 13; Drunen, Kennedystraat 15; Drunen, Kennedystraat 17; Drunen, Kennedystraat 19; Drunen, Kennedystraat 21; Drunen, Kennedystraat 23; Drunen, Kennedystraat 25; Drunen, Kennedystraat 27; Drunen, Kennedystraat 29; Drunen, Kennedystraat 31; Drunen, Kennedystraat 33; Drunen, Kennedystraat 35; Drunen, Kennedystraat 371 november 1988 oprichten en in werking hebben van een tweetal airconditioning units, 1988
Datering:
1988
Bouwwerk:
1 november 1988 oprichten en in werking hebben van een tweetal airconditioning units
Adressen:
Drunen, Kennedystraat 1  
Drunen, Kennedystraat 3  
Drunen, Kennedystraat 5  
Drunen, Kennedystraat 7  
Drunen, Kennedystraat 9  
Drunen, Kennedystraat 11  
Drunen, Kennedystraat 13  
Drunen, Kennedystraat 15  
Drunen, Kennedystraat 17  
Drunen, Kennedystraat 19  
Drunen, Kennedystraat 21  
Drunen, Kennedystraat 23  
Drunen, Kennedystraat 25  
Drunen, Kennedystraat 27  
Drunen, Kennedystraat 29  
Drunen, Kennedystraat 31  
Drunen, Kennedystraat 33  
Drunen, Kennedystraat 35  
Drunen, Kennedystraat 37  
Huidige gemeente:
Heusden
Nummer milieuvergunning:
2871
Toegangsnummer:
0240 Gemeentebestuur, Drunen, (1910)1940-1990(1995)
Oorspronkelijk inv.nr.:
834