Uw zoekacties: Nieuwendijk, Cactusstraat 9; Nieuwendijk, Cactusstraat 11; N...

Bouw- en milieuvergunningen

Hier vindt u informatie over woningen/bedrijven in de gemeenten Altena, Heusden of Waalwijk.

Van welke plaatsen en periode de bouwdossiers bij het Streekarchief aanwezig zijn uit deze gemeenten is te vinden in het Overzicht beschikbare bouwvergunningen. Zoekt u meer recente informatie dan hierin staat vermeldt, neem dan contact op met uw gemeente.

 

In Bouwtekeningen zijn diverse collecties op adres te doorzoeken. Klik op de zoekbalk, bekijk eventueel eerst de Zoektips linksonder in het zoekscherm en tik vervolgens in het zoekveld ‘Adres’ het gezochte adres (minimaal een straatnaam) in. Klik vervolgens op ‘zoek’. Er verschijnt een tabel met zoekresultaten.

 

Bent u niet zeker van de juiste schrijfwijze van een straatnaam? Zoek altijd op dat deel van de straatnaam dat geen onduidelijkheid op kan roepen met behulp van wildcards. Zie het voorbeeld hieronder:
 

Gezocht adres Zoekterm
Burgemeester (of Burg.) Verwielstraat 3 Waalwijk Verwiel* 3 Waalwijk

 

Heeft uw huisnummer een toevoeging? Schrijf deze aan elkaar, dus 35a.

 

De tabel met uw zoekresultaten kan worden gesorteerd, bijvoorbeeld op datum oplopend of aflopend. In de linker kolom staan filters waarmee u de zoekresultaten verder kunt verfijnen. In het filter ‘Soort’ is bijvoorbeeld te zien welke soorten dossiers over het ingegeven adres beschikbaar zijn. Behalve bouwdossiers/bouwtekeningen kunnen dat zijn:

- milieuvergunningen en de voorloper hiervan, hinderwetvergunningen

- omgevingsvergunningen

- sloopvergunningen

- bodemonderzoeken

- gemeentelijke monumenten

 

Wanneer u op een rij in de tabel met zoekresultaten klikt, verschijnt een meer gedetailleerde beschrijving met rechts ook een aantal icoontjes in beeld. Het meest rechtse icoon (Aanvragen) kunt u gebruiken wanneer u het betreffende stuk in de studiezaal wilt komen bekijken. Een instructie hoe dit online aanvragen werkt, vindt u hier. Is het Aanvraag-icoon niet aanwezig, dan is het betreffende dossier gescand en kunnen de scans via de website worden ingezien en gedownload. Bij het klikken op een zoekresultaat/rij verschijnt dan een filmstrip met de beschikbare scans. Een gescand dossier kan niet in origineel ingezien worden.

beacon
 
 
Beschrijving van de series en archiefbestanddelen
3. Uitvoering van de taak
-1.733 Volkshuisvesting
-1.733.323 Sloop
Sloopvergunning
2205 Nieuwendijk, Cactusstraat 9; Nieuwendijk, Cactusstraat 11; Nieuwendijk, Cactusstraat 13; Nieuwendijk, Cactusstraat 15; Nieuwendijk, Cactusstraat 27; Nieuwendijk, Cactusstraat 19; Nieuwendijk, Cactusstraat 21; Nieuwendijk, Cactusstraat 23; Nieuwendijk, Cactusstraat 25; Nieuwendijk, Cactusstraat 17. Verwijderen asbesthoudende golfplaten, 2007
Datering:
2007
Kern:
Werkendam
Nummer sloopvergunning:
2205
Bouwwerk:
Verwijderen asbesthoudende golfplaten
Adressen:
Nieuwendijk, Cactusstraat 9  
Nieuwendijk, Cactusstraat 11  
Nieuwendijk, Cactusstraat 13  
Nieuwendijk, Cactusstraat 15  
Nieuwendijk, Cactusstraat 27  
Nieuwendijk, Cactusstraat 19  
Nieuwendijk, Cactusstraat 21  
Nieuwendijk, Cactusstraat 23  
Nieuwendijk, Cactusstraat 25  
Nieuwendijk, Cactusstraat 17  
Serie:
Sloop
Huidige gemeente:
Altena
Naam:
Woningstichting Land van Altena
Toegangsnummer:
1586 Gemeentebestuur, Werkendam, 2007-2018