Aan deze website wordt grote zorg en aandacht besteed. Streekarchief Langstraat Heusden Altena streeft ernaar dat alle informatie juist, volledig en actueel is. Het kan echter voorkomen dat dit niet het geval is of dat informatie of diensten tijdelijk niet beschikbaar zijn. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan als gevolg van onjuiste, verouderde of incomplete informatie op deze website en/of externe websites waar wij naar verwijzen.


Van sommige afbeeldingen en teksten op deze website berusten de auteursrechten niet bij het Streekarchief Langstraat Heusden Altena. Het Streekarchief probeert de rechthebbenden van het op deze website gepubliceerde materiaal zoveel mogelijk te achterhalen. In veel gevallen lukt dit niet. Indien u teksten of afbeeldingen ziet waarvan u weet bij wie de rechten berusten of u heeft bezwaar tegen het publiceren hiervan op deze website neemt u dan contact op met het Streekarchief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Wanneer een afbeelding of tekst auteursrechtelijk beschermd is, dient u bij publicatie ook toestemming te vragen aan de rechthebbende. In de meeste gevallen is dit de vervaardiger. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker hier zorgvuldig mee om te gaan. Misbruik is strafbaar!